Våra medarbetare

Hos Aktsam Vård & Omsorg arbetar kompetent och erfaren personal som hjälper dig på det vis du önskar. Vi är en liten språkkunnig och stabil personalgrupp som är stolta över vårt jobb och trivs med att arbeta med människor.

Det är vi som är Team Aktsam

Som vårdtagare hos Aktsam Vård & Omsorg kommer du att lära känna några av oss undersköterskor i Team Aktsam. Vi försöker se till att samma personal återkommer så det inte blir så många olika personer som kommer hem till dig. Självklart försöker vi också se till att kund och personal trivs bra tillsammans.

Som kund hos oss kommer du att få en egen kontaktman, som tillsammans med dig planerar din hemtjänst. Det kan du läsa mer om på sidan om planering och kontaktman. Vi har personal som talar olika språk, så chansen är stor att du som inte har svenska som modersmål kan få tala ditt språk med din kontaktman. Idag har vi personal som talar svenska, engelska, arabiska, persiska, spanska, albanska, kroatiska, norska och danska.

Möt Jessica och Martina, två av våra medarbetare

Hej Jessica och Martina, vad jobbar ni med?

- Vi jobbar båda som undersköterskor inom hemtjänsten.

Vad är roligast med ditt jobb tycker du, Jessica?

- Det är nog att få träffa alla underbara människor som har massor att berätta. Att kunna vara sig själv, skoja och skämta men även vara ett stöd när något är svårt och utmanande. Att få människor vi går till att känna sig trygga och omhändertagna.

Och du Martina, vad tycker du är roligast med jobbet?

- Det är nog som Jessica säger: att träffa de människor som vi går till. När man känner att man gör någons dag, alla historier man får höra från förr i tiden.

Vad är kvalitet i hemtjänsten för dig?

- Det är när jag kan känna att jag gjort mitt bästa och kan lämna personen med ett leende. Jag lyssnar alltid på önskemål och försöker uppfylla dem. Jag försöker också jobba så som jag skulle vilja ha det i mitt eget hem. Det kan vara kaffestund, att man dukar lite fint på en helt vanlig tisdag.

Och vad är kvalitet för dig, Jessica?

- Det är att ha ett trevligt och glatt humör oavsett situation. Att göra det lilla extra, för det lilla gör så otroligt mycket. För att allting ska fungera smidigt och säkert är det också viktigt att ha en bra kommunikation med sina kollegor. Och så klart att se till att kunden är nöjd med det jag har gjort.

Ställ en fråga!

 
Skicka
808
813