Om Aktsam Vård & Omsorg - ditt hemtjänstföretag i Landskrona & Laholm

Aktsam Vård & Omsorg AB är ett privat hemtjänstföretag med avtal med Landskrona kommun och Laholm. Vi arbetar för att hjälpa och stötta dig som kund för att du ska kunna leva ett självständigt liv i ditt eget hem. Hos oss får du vård och omsorg planerad med hjärtat.

Det här är vi

Aktsam Vård & Omsorg är godkänd hemtjänstutförare i Landskrona stad sedan 2009 och i Laholm sedan 2016. Vi erbjuder även tilläggstjänster såsom extra hemhjälp, städning och andra hushållsnära tjänster. Verksamhetsansvariga hos oss är Helena Jelovic och Josefin Anselmsson. VD heter Hiba Charkas. Tillsammans är vi cirka 35 anställda.

Vi arbetar utifrån dina behov och önskemål

Vi anser självklart att varje människa är unik och att alla människor har rätt till ett professionellt och respektfullt bemötande oberoende av kön, ålder eller kultur. Vi har därför som mål att tillgodose våra kunders önskemål av såväl tider som val av personal, allt för att det ska passa din vardag, kultur och ditt språk. Personalens språkkunskaper är väldigt värdefulla för oss och idag kan vi erbjuda hemtjänst på alla de vanligaste hemspråken i kommunen.

Hos oss får du aktsam vård av hög kvalitet

För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Därför är det viktigt att också personalen trivs och mår bra, och vi arbetar ständigt med att bli ännu bättre. För att du ska få den kvalitet du har rätt till har vi undersköterskeutbildning som krav när vi anställer vårdpersonal. Personalens kompetens är något som vi värderar högt i verksamheten och förutom undersköterskeutbildning har alla även gått kurs i
hjärt- och lungräddning, lyftteknik, demens och brand. Läs gärna mer om dem du kommer att möta på sidan om våra medarbetare.

Ställ en fråga!

 
Skicka
808